Politika privatnosti
Zaštita privatnosti podataka

Podatke koje obrađujemo

Za bolje iskustvo, dok koristim našu uslugu, mogu vam zatražiti od vas da nam date određene lične podatke, uključujući, ali ne ograničavajući se na Geografiju, broj korisnika i sesije, trajanje sesije, operativni sistemi, modeli uređaja, prve lansiranje, aplikacija otvara , Ažuriranja aplikacija, kupovine u aplikaciji, zemlje (na osnovu IP adrese), lokalnog / jezičkog jezika, verzije aplikacije, naziva paketa aplikacija, generalnih informacija o uređaju kao što su model, OS i orijentacija, Carrier (na bazi Mobile Country i Network Code) , broj mobilnog telefona, korisničko ime, lozinka ,. Informacije koje ja zatražim zadržiće se na vašem uređaju i ne sakuplja se na bilo koji način. Aplikacija koristi usluge trećih lica koje mogu prikupljati informacije koje se koriste za identifikaciju. Google Play Services AdMob Firebase Analytics Povezivanje sa politikom privatnosti provajdera usluga trećih lica koji koristi aplikacija Da bismo mogli da ostvarimo pravo na google usluge kroz našu aplikaciju, neophodno je da pristupamo vašem google nalogu i obrađujemo osnovne podatke koji su nam neophodni, da bismo bili u mogudnosti da vam saljemo obavestenja preko aplikacije. Obrađujemo samo neophodne, osnovne podatke o korisnicima koji su neophodni za slanje obavestenja o novim vestima putem aplikacije i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Bezbednost podataka

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost podataka svih naših korisnika. Vaši podaci se strogo čuvaju i dostupni su samo developerima TagStudio kojima su nužni za obavljanje posla, pa se ovim obavezujemo da prikupljene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe, niti ćemo iste učiniti dostupnim bilo kom trećem licu. Svi developeri TagStudio-a su svesni značaja čuvanja tajnosti podataka i odgovorni za poštovanje Politike privatnosti. Naše aplikacije mogu sadržati linkove ka drugim aplikacijama/sajtovima. TagStudio nije odgovoran za politiku privatnosti ili sadržaje tih drugih aplikacija/sajtova.

Saglasnost i promena uslova

Korišćenje naših aplikcija podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korišćenja. TagStudio se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog. TagStudio zadržava pravo da menjaju i ažuriraju politiku privatnosti, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.